INICI LLIBRES EVENTS BLOGS  I + CONTACTE
      Benvinguts
Català-Castellano

COMPARTEIX:
    


Presentació del poemari “I el teu vas arribar” de Tessa BarloA la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès el vint-i-set d'octubre-23, es va celebrar la presentació del poemari de Tessa Barlo “I la teva vas arribar”. Gràcies a l'entitat La constància cultural que ho ha fet possible. L'acompanyaven part del grup musical Derry Below.

Els assistents en sortir em deien el mateix, que a part que els havia agradat molt, era un espectacle totalment diferent de tot recital de poesia que havien anat. Aquesta era la meva intenció i amb satisfacció puc dir que ho vaig aconseguir.

Aquí us deixo unes fotografies i vídeo del moment.
Aquesta és la ressenya que li vaig fer a l'escriptora Montse Santó pel seu llibre "Cuando nadie de ve" i que ha posat a la seva parada de Sant Jordi, m'ha fet molta il·lusió, moltes gràcies, Mon.

Sant Jordi 2023


Sant Jordi sempre és especial, i amb aquest any de sequera el sol ens va acompanyar tot el dia, la plaça de Cerdanyola s'ha omplert de gom a gom, la gent va gaudir de les roses i dels llibres. Aquí em teniu amb una petita entrevista que em va fer l'ajuntament i una petita lectura d'un fragment de la meva novel·la "El cim de les bruixes" així com 4 poemes petits del llibre "I tu vas arribar". Però el que m'omple de goig, és parlar amb les meves amistats de sempre i les que s'apropen perquè en volen coneixen, està en contacte amb el públic, és meravellós.


Us passo l'enllaç del programa de ràdio Ona Moments 6-03-2023. En aquest hi és tot sencer i penso que el trobareu molt interessant.


https://www.onamoments.org/__trashed-10/


En aquest, proper enllaç està l'entrevista que em va fer la també escriptora Montse Santó-


https://youtu.be/euSaintdZt8Una abraçada

Tessa Barlo


Ahir al matí en un marc incomparable com són els jardins del MAC (Museu d'art de Cerdanyola), es va celebrar un recital de poesia. Eren de portes obertes on podien assistir tots els públics. Un dia primaveral gairebé d'estiu acompanyo el matí. Des d'aquí dono les gràcies a la plataforma "La constància" que des de la seva creació està aportat molt a la cultura de Cerdanyola.San Jordi 2022


Ahir Sant Jordi, el dia més bonic de tot l'any, a pesar d'estar passat per aigua, va ploure intermitentment durant tot el dia, no va deslluir la festivitat. Molta gent per Cerdanyola amb ganes de mirar llibres i comprar-los, ha tornat les ganes de llegir en paper, la pandèmia alguna cosa bona ens ha portat. Saludar i estar amb els meus lectors és un plaer que un escriptor/a també entendrà. Sant Jordi un any més ha guanyat al drac.
Presentació de la meva novel.la "El cim de les bruixes" a l'Espai vi de Cerdanyola

 


Ahir vaig fer la segona presentació del llibre "El cim de les bruixes" a l'ESPAI VI – Cerdanyola del Vallès, és un lloc molt acollidor, no érem gaires, la veritat és que el temps no es va posar de la meva part, però els que érem vam gaudir i molt, perquè va ser com un grup d'amics fent tertúlia, molt càlid!Acte institucional dels mossos d'esquadra.
Ahir 20-04 en vam convidar a l'acte institucional dels mossos d'esquadra. Va ser un plaer i un honor compartir aquesta diada amb ells i totes les persones que hi eren. El 15-03-22 vaig fer la presentació del meu llibre "El cim de les bruixes" a la llibreria éfora de Cerdanyola. He de donar les gràcies a tots els assistents, perquè gràcies a ells es va crear un ambient distes i molt agradable. Van ser una hora i mitja que vam parlar del llibre, d'experiències i de tot una mica en general.RECITAL POETIC A CAL PINTXO 03-03-22 es va celebrar a Cal Pintxo de Cerdanyola un recital de poesia. És una iniciativa de la “La Constància” associació cultural, on a partir del més de febrer, el primer dijous de cada més és farà micro obert de poesia. Donar veu a la cultura on és reuneixen persones de totes les edats per compartir una afició en comú “la poesia”, he de dir que és un projecte fantàstic i em vaig trobar molt a gust. 

 

Conta contes 2021-Cerdanyola

 

 

 

22-04 Tot està a punt a Ca n'Ortadó, els jardins de la masia plens de verdor i flors és el  marc idíl·lic per fer l'acte de Sant Jordi de Conte contes. Han posat les cadires correctament amb la distància, que recomanar el ministeri de sanitat, netes, polides, no volem cap virus en un acte tan bonic que els de l'Entitat de la Constància fa tres anys que l'organitza.

Un dels seus fundadors va ser Carles Morata, amic i company de lletres, que el novembre passat ens va deixar, però no del tot, perquè dels presents a l'acte, gairebé tots, el recorden i el porten al cor. Dijous el conta contes, va ser en homenatge a ell. També es va recordar a persones amants de la cultura com l'Orlando Barrial i la Lorea Cortada.

El temps va està a favor, els dies passats va estar plovent, però dijous va parar, hauria de pensar Sant Pere què la cultura ja estava prou castigada, que donar-li un respir estaria bé pels pobres mortals.

 

En relats breus s'expliquen grans històries, la seva brevetat els fa intens. El món ja explica històries a la vora del foc, quan no sabien ni que era un llibre. D'aquí la importància del fet que hi ha tradicions que no poden morí.

 

Graciés a:

Miquel Sánchez és un dels històrics del poble.

Maria Carme Alerm L'escriptura literària

Luis Ezquerra, veí de Canaletes, poeta.

Marutxi Beaumont, artista compromesa.

Masha Mor, la Ruscat, russa catalana.

Eva Esther Pérez Velázquez, literata.

Joan Todó és un home tranquil que escriu.

Josep Maria Riera Gassiot li corre tinta per les venes.

I jo mateixa Tessa Barlo que he escrit "Tinc gana"
Video de la presentació del Curt "Làgrimas de sangre" a l'Ateneu de Cerdanyola i
que avui he rebut del meu amic Josep Piques que també surt al curt.https://youtu.be/w90nP7_8uTg

El 11-03 vam fer la presentació del grup d'escriptors/es de Cerdanyola a l'Ateneu, falta el nostre company Carles Morata, que per motius de salut no va poder estar amb nosaltres, si vam llegir les paraules per ell mateix escrites. Va estar un èxit i estem molt contents d'aquesta primera presentació tenint en compte els moments actuals de por pel coronavirus.10 escriptors de Cerdanyola interpreten 10 peces del MAC en el projecte inclusiu 'Mirades literàries'. Més informació, demà al Cerdanyola.info.

Museu d'Art de Cerdanyola

escoltar tots:

https://www.youtube.com/channel/UCxlPt-D-4ainyyP4-
 XKdIvg 


El meu:

Els relleus del mar i la terra, de Maite Barceló


 

 

 

Sant Jordi com sempre ens sorprèn cada any, o tal vegada la memòria en un any s'adorm i quan veiem tantes roses, tants llibres, tanta alegria, ens sembla que tot és nou i meravellós.

Aquest any ha tornat a passar, si afegeixo que estreno novel·la la il·lusió és doble.

Aquí us deixo les fotos, amb algunes persones que em van comprar el llibre.

 

 

Aquesta és la carpa de signatures per a autors que ens va facilitar l'ajuntament de Cerdanyola.

 

 

També participi en la marató de lectura, aquest any dedicat a Joan Brossa.

 

 

 

 

El dia 21-03 i 9-04, vam oferir la Blanca Soler i jo mateixa Tessa Barlo, un recital de poemes i relats curts, organitzat per l'ajuntament de Cerdanyola a la gent que feia aquest any 80 any, al MAC (Museu art Contemporani).

Va ser molt gratificant per les dues, compartir aquells moments amb tot ells i elles.El quatre de març-19 i dins de les celebracions de la setmana de la dona, l'Associació "Banc del temps" va oferir un recital poètic a tots els seus socis i sòcies. Va ser per mi  un plaer ser participi d'aquest recital juntament amb la meva companya i amiga Blanca Soler. Perdoneu les fotos no han sortit molt bé.


                                                                       

 

 

El 30-10 en la presentació del llibre "
Muertes creativas en el cine"de Joan Marimón Pedrosa, al MAC de Cerdanyola., vaig Interpretar (No lectura) uns textos de finals de pel·lícules on el/la protagonista mora.

Recital poètic que vam oferir la Blanca Soler i jo, els jardins del Mac de Cerdanyola, dintre de la setmana de la gent gran, en aquest cas a les persones que feien 80 anys.


Sant Jordi marcat per l'ambient festiu de la diada

El carrer s'omple de gent passejant, llibres i roses, aquest any com a reivindicació dels presos polítics, els carrers, totes les carpes i punts de venta, també de roses grogues.

Els escriptors aprofiten aquest dia per estar en contacte amb els seus lectors, signant la seva obra.

Jo també he signat el meu últim poemari "I tu vas arribar" Molt contenta de l'acollida rebuda.


Ahir vaig tindre l’ ocasió d'assistir com a convidada, al recital poètic musical organitzat per l'associació familiar del centre cívic de "La Sedeta" a Barcelona. Va ser una tarda, d'emocions i sentiments com només la poesia i la música saben transmetre.


-------------------------------------------------------------------------------

Recital poetic a la Sedeta- Barcelona
Ahir 30-11, va tindre lloc el recital de poesia amb música en el Centre Cívic La Sedeta de Barcelona, organitzat per la poeta Antònia Pilar Villaescusa. La música va ser a carrer del grup , Però la innovació aquest cop va ser la xerrada nutricionista i també una terapeuta.
L'ambient molt amè de tots el que hi van ser, tant participant com a públic, va tindre com a resultat un acte meravellós.


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Recital poètic dintre de la setmana de la gent gran.(No tinc cap fotografia de millor qualitat)
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Dia d'autors i lectors, de creadors i degustadors de paraules- San Jordi 2017


La plaça de l'Abat Oliba va ser ahir punt de trobada i d'intercanvi de molts escriptors, locals i foranis, amb els seus lectors. La Diada de Sant Jordi és un bon moment per a una conversa propera entre autor i públic, un contacte poc habitual que permet conèixer de primera mà impressions i valoracions i una bona oportunitat per endur-se a casa el llibre signat pel propi creador de l'obra.

On posa ·Maite Barceló

http://cerdanyola.info/cultura/dia-dautors-i-lectors-de-creadors-i-degustadors-de-paraules/

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Recital poètic a Sabadell de Proactiva Open Arms -----------------------------------------------------------------------------------------------

Recital poètic a la "Sedeta" Barcelona en la setmana a favor de la dona.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Entrevista a Radio Cerdanyola

Us poso l'enllaç de Radio Cerdanyola, on el passat 22-2 en vam fer una entrevista. La gent gran de Cerdanyola, busca cada setmana una persona d'actualitat, aquest dia em va tocar a mi, molt agraïda i molt contenta.

Busqueu l'àudio de la gent gran el del dia 25-2, a partir del minut 11'05

 

http://cerdanyola.info/cerdanyola-radio/?channel=21&pod=4217

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------