INICI LLIBRES EVENTS BLOGS I + CONTACTE
            Benvinguts
            
Català -Castellano
NOVEL.LA

La vida és una continuïtat d'actes i tots tenen conseqüències. Alguna cosa del passat sorgeix inesperadament i ho canvia tot, el destí està escrit i no perdona. Tres amigues de la infància es troben al cap dels anys sense saber que aquesta trobada formava part del seu propi llibre de la vida i del seu final.COMPRA'L JA!
EL PROCÉS

Del 2014 fins a Puigdemont eurodiputat

Recull d’articles escrits per la revista la Vall, com articles d’opinió escrits en el meu bloc “Cabòries de matinada”. Temporalment va des de 2014 fins les últimes eleccions del 26M-2019 que el President Puigdemont ha sigut escollit eurodiputat, pensant que ha sigut una etapa i que ara comença un altre. Es interesant veurà tota allò que passa en el nostres entorn i que el temps dilueix en la memòria.


COMPRA'L JA!
NOVEL.LA GÈNERE NEGRA

Despertar amb un atracament no és la millor manera per a una petita ciutat com Cerdanyola. Com tampoc ho va ser per a un parell de joves, que volien aprofitar el seu dia de festa a la universitat per passar-ho junts, que es trobessin amb un cadàver en mig de la serra de Collserola.

Aquestes situacions van alarmar al veïnat que volien solucions per part de la policia. El comissari Borràs estava disposant a retorna la pau, però al llarg de la investigació res és el que sembla.

Per això, anar seguint les pistes i perquè totes les peces del puzle encaixessin tampoc va ser fàcil. Els mossos i la policia local de Cerdanyola anaven a l'uníson per sortir d'aquell laberint de proves que s'entrellaçaven. Per al comissari Borràs va ser un repte i a ell li agradava sortir airós d'ells.

COMPRA'L JA!

POESIA

Poemas de amor i desamor
L'amor és la musa dels millors poemes i el desamor no es queda enrere, dos sentiments que han donat els millors escriptors de tots el temps, escriure pàgines i pàgines, tant de poemes com teatre, cinema o cançons. Perquè al cap i a la fi, que no ha estat enamorat i qui no ha volgut dir-li a la persona estimada tan real com amb somnis, paraules d'amor que surten directament del cor. Igual que desenganys que també porten a expressions més sentides i doloroses.

Compra'l ja!

POESIA


Paraules plenes de passió perquè arribin a l'ànima.Comprar-ho ja

ASSAIG


Hem sentit parlar de la Bíblia i fins i tot potser alguna persona l'ha llegit. Però, l'hem esmicolat per tenir la certesa que sigui fiable? Aquest llibre pretén amb humilitat, destacar passatges de la Bíblia, que ajudin a reflexionar, d'una forma còmoda, agradable i senzilla.COMPRAR-HO JA

NOVEL.LA

 

Maira comença una nova etapa laboral amb molta il·lusió. Moltes coses començaran a canviar en la seva vida; l'amor, l'amistat, però també la trobada amb una dona cruel, pèrfida, una veritable dona serp que deixa verí allí per on pansa. Maira mai va pensar que pogués viure un assetjament laboral o mobbig tan destructiu, i haurà d'aprendre a esquivar totes les dificultats per sobreviure

Comprar-ho ja
     Comparteix